Представяме ви Карагьозов VET – Бронзов спонсор на SOFIA ZOO EXPO 2023

Карагьозов VET

Карагьозов VET е разпознаваемо име което повече от 30 годни е в сферата на грижата за домашни любимци. Разполагат с 2 обекта в гр. Пловдив, в които се извършва ветеринарна и търговска дейност. В единия им обект е ситуиран и груминг салон.
Във ветеринарните им клиники работят екипи от професионалисти, които са винаги готови да Ви консултират и да помогнат на Вашите домашни любимци. Разполагат с най-модерна техника и оборудване, които да подпомагат техните специалисти в дейността им.
Занимават се с търговия на едро и дребно, като продуктите им могат да достигнат до всяка една точка на България. Вносител са на ветеринарно-медицински консумативи и оборудване; храни, аксесоари и постелки за домашни любимци; пълнители за котешки тоалетни.
Произоводител са на различни стоки, под марката Jozy и Fresh dog ând cat, т.к. имат желанието в обектите им да се предлагат и продукти, произведени в България.
Всичко, което осигуряват на техните клиенти, е внимателно подбрано, с много прецизност и грижа към любимите ни животинки.

Накратко за Карагьозов VET:

Първокласни ветеринарни услуги

Търговец на едро и дребно

Производител на стоки за домашни любимци

Повече за Карагьозов VET

2