Достъп с домашни любимци

Благодарение на вашата обратна връзка и нашата отдаденост да направим изживяването Ви на SOFIA ZOO EXPO неповторимо, имаме удоволствието да съобщим, че приветстваме всички четириноги членове на вашите семейства на събитието!

Вашето най-добро преживяване
на SOFIA ZOO EXPO е наш приоритет

за да успеем да гарантираме това, Ви молим да се съобразите със следните условия и препоръки:

Ваксинирани и здрави кучета

Уверете се, че вашето куче е в крак с всички задължителни от закона ваксини, за да защитите както неговото здраве, така и здравето на околните.

Хигиена на помещението

При необходимост ви молим да почистите след своя любимец, ако той дефекира или уринира на територията на събитието. За целта ще има специално обозначени места на територията на събитието.

Намордник и безопасност

Ако кучето Ви тежи повече от 10 кг, ви молим да се уверите, че използва подходящ намордник на територията на Зала 5 и прилежащите открити зони на SOFIA ZOO EXPO.

Каишка
и повод

Предвид гъстотата на изложбената площ ви молим да използвате къс повод за малки кучета (под 10кг) не надвишаващ – 1 м, за средни и големи кучета (над 10 кг) – 50 см на територията на Зала 5 и прилежащите открити зони на SOFIA ZOO EXPO.

Декларация за домашен любимец

Всеки собственик дошъл със своето куче, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще трябва да подпише декларация, която може да изтеглите по надолу в тази страница, да я разпечатате и попълните. Това ще бъде възможно и на място в дните на събитието.

* При необходимост, организаторът може да ограничи броят на допуснатите в залата кучета. Като на входа ще има специално организирано пространство за изчакване (в случай, че се наложи) тип Food Corner, където ще се постараем и на стопаните и на техните кучета да не им е скучно!

Декларация за посещение с домашен любимец, може да свалите тук или да попълните на място в дните на събитието:

Последвайте ни в социалните мрежи

Информирайте се първи какви изненади и инициативи ще бъдат част от събитието!